Competențe

Ecografie 3D

Ecografie 3D

Competenta in Ecografie obstetricala si ginecologica

Prin ecografie vedem cu adevarat ce se intampla. Fie ca analizam starea ta de sanatate, sau modul in care se dezvolta fatul, cu ajutorul ecografiei avem informatiile necesare pentru a sti daca totul este bine sau ce decizii trebuie sa luam.

doina-chirurgie

Chirurgie ginecologica

Chirurgie ginecologica

Sunt cazuri care pot fi rezolvate doar prin metode chirurgicale: fibrom uterin, chisturi ovariene, leziuni ale colului uterin, sarcini extrauterine, si multe altele. Pentru toate, important este sa le depistam din timp astfel incat tratamentul sa fie cat mai eficient.

Competenta in histeroscopie

Histeroscopia este o metoda minim invaziva, putin dureroasa si cu recuperare rapida, folosita pentru a pune un diagnostic sau pentru a opera o afectiune intrauterina. Diferenta vine din folosirea histeroscopului, un instrument optic foarte subtire, conectat la o unitate video, care ofera o imagine anatomica detaliata, evitand o interventie prin incizarea abdomenului.

Competenta in laparoscopie ginecologica

Similara histeroscopiei, laparoscopia este o alternativa la operatiile deschise, care garanteaza o perioada de spitalizare mai redusa pentru paciente si o recuperare mai rapida. Prin folosirea laparoscopului (un tub subtire care este introdus in abdomen printr-o mica incizie la nivelul peretelui abdominal), se pot diagnostic si trata afectiuni precum fibroame, chisturi, endometrioza, etc.

Nastere naturala, nastere prin operatie cezariana, nasteri instrumentale, nastere in apa

Nastere naturala, nastere prin operatie cezariana, nasteri instrumentale

Nastere naturala, nastere prin operatie cezariana, nasteri instrumentale

Modalitatea prin care vei da nastere copilului tau depinde de o multime de factori pe care ii vom analiza impreuna: starea de sanatate a ta si a fatului, varsta, evolutia sarcinii. Indiferent de concluzia la care vom ajunge, poti fi linistita. Pana acum, am participat la venirea pe lume a multor copii, fie ca acest lucru s-a intamplat pe cale naturala, sau cazuri mai complexe in care a fost nevoie de nasteri instrumentale.